από Έλια Ζερβού

δημοσιεύθηκε στο www.eyedoll.gr

 

Ο νέος μεγάλος ηγέτης του μονίμως παραπλανημένου Ελληνικού λαού, η ελπίδα κάθε αβασάνιστου μυαλού και βασανισμένης τσέπης, ο Αλέξης Τσίπρας, έχει αρχίσει πια να ολοκληρώνει το παζλ της προσωπικότητάς του.

Πόσοι αόμματοι θα το δούνε, θα μου πείτε.

Ο ψεύτης και ο κλέφτης, στην Ελλάδα χαίρονται.

Ο κ. Τσίπρας λοιπόν, πέταξε έξω από το γραφείο του το δημοσιογράφο Μίκαελ Μάρτινς, της Γερμανικής εφημερίδας «Frankfurter Allgemeine Zeitung», επειδή δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις που του έκανε και ειδικότερα μια συγκεκριμένη. Πριν μάθετε τι ακριβώς συνέβη και ο κ. Τσίπρας του είπε «αυτή η συνέντευξη θα γίνει σε μια άλλη ζωή», να υπογραμμίσουμε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε συμφωνήσει να δώσει τη συγκεκριμένη συνέντευξη, γι αυτό και δέχτηκε το δημοσιογράφο στο γραφείο του.

Μόνο που ο δημοσιογράφος ήρθε καλά διαβασμένος και κυρίως, ήθελε να κάνει καλά τη δουλειά του. Δυστυχώς, αυτό δεν βόλευε τον κ. Τσίπρα, ο οποίος έχει μάθει να στέλνει στα Γκούλαγκ όποιον τον εμποδίζει να γίνει πρωθυπουργός στο μπερντέ που παίζεται το Ελληνικό δράμα.

Μετά την ακύρωση της συνέντευξης και τις κατηγορίες της Κουμουνδούρου περί ανηθικότητας του δημοσιογράφου κι ότι η συνέντευξη θύμιζε «γαλάζια μονταζιέρα» (πάρ΄ το αυγό και κούρευτο), ο δημοσιογράφος Μίκαελ Μάρτινς επανέρχεται με επιστολή, στην οποία μεταξύ άλλων διευκρινίζει πως θα αναφερθεί εκτενώς στο θέμα, στο Κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας του.

Σύμφωνα με τον Μάρτινς, όλες οι ερωτήσεις που απηύθυνε στον Αλέξη Τσίπρα, βασίζονταν σε δημοσιεύματα της «Αυγής» και ομιλίες του και όχι σε φήμες και δηλώσεις τρίτων, όπως τον κατηγόρησε η Κουμουνδούρου. Και ισχυρίζεται πως η επίμαχη ερώτηση που εξόργισε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντάς τον να διακόψει τη συνέντευξη, αφορούσε δήλωσή του από την προεκλογική του ομιλία στην Ομόνοια το 2012 όπου έλεγε: «Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ υπέστειλαν την ελληνική σημαία και την παρέδωσαν στην Άγκελα Μέρκελ».

Σύμφωνα με το δημοσιογράφο, αρχικά ο κ. Τσίπρας του απάντησε ότι «δεν θυμάται» αν το είπε, ενώ αμέσως μετά ισχυρίστηκε ότι ουδέποτε είπε κάτι τέτοιο. Επειδή όμως τα γραπτά και τα βιντεοσκοπημένα, μένουν, μπορείτε να δείτε στην αρχή του βίντεο και στο 3:14 λεπτό, αν όντως το είπε ή δεν το είπε.

Και καταλήγει ο δημοσιογράφος: «Αν ο κ. Τσίπρας όταν ήρθε αντιμέτωπος με τα δικά του λόγια με χαρακτήρισε ανήθικο, αυτό είναι κατηγορία για εκείνον, παρά για μένα».

Εγώ λοιπόν, δεν εκπλήσσομαι από τα ψέματα του κ. Τσίπρα. Η αλητεία του να λέει και να ξε-λέει με απίστευτο θράσος, με έχει κάνει να γελάσω πικρά, πολλές φορές. Αναρωτιέμαι μόνο, για ποιο λόγο πήρε τα λόγια του πίσω κι αυτή τη φορά, πετώντας με τις κλωτσιές έξω από το γραφείο του έναν δημοσιογράφο που του τα θύμισε.

Δεν τον εξυπηρετούν πλέον στη λύσσα του, να αναρριχηθεί στην εξουσία;

Τι γραμμή αποφάσισε να κρατήσει, προκειμένου να ρουφήξει την τελευταία φλέβα που χτυπάει ζωντανή στο λαιμό των Ελλήνων;  

Πηγή: eyedoll.gr