Γράφει ο Ιάσων

Αναδημοσιεύθηκε στο palo.gr στις 7 Μαΐου 2014

 

MME

Τα μέσα ενημερώσεως των δημοσιογραφικών απόψεων, οι πολιτικοί, οι σκοτισμένοι διανοούμενοι συνιστούν το ιερατείο της λατρείας του θεού που λέγεται Κράτος..

 

Νιγηρία-Ισλάμ 

Όλα τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία μετέδωσαν με τα μελανότερα χρώματα την απαγωγή στην Νιγηρία 270 μικρών κοριτσιών, που τα αμάρτημα τους ήταν ότι μάθαιναν γράμματα. Η ισλαμική οργάνωση που «ανέλαβε την ευθύνη» (δηλαδή ομολόγησε το απεχθές έγκλημα) της απαγωγής τους λέγεται «Μπόκο Χαράμ», (μεταφράζεται «η δυτική εκπαίδευση είναι αμαρτωλή») και δια στόματος του αρχηγού της (ενός γελοίου ημιαγρίου κτήνους που πιστεύει στον Αλλάχ) δήλωσε:

«Θα πουλήσω τα κορίτσια σας στην αγορά..Ο Αλλαχ με διέταξε!» (τα σχετικά βίντεο στο BBC και το CNN)

Τόσο οι ΗΠΑ όσο και η Αγγλία δήλωσαν την πρόθεση τους και ζήτησαν από την Νιγηρία να τους επιτρέψει να βοηθήσουν στην ανεύρεση και απελευθέρωση των απαχθεισών μαθητριών, τις οποίες ο σεμνός και πιστός μουσουλμάνος ήδη πωλεί προς 12 δολάρια το ένα..

Δεν είδα από καμιά πολιτική οργάνωση, την εκκλησία, συλλόγους εδώ στην Ελλάδα (π.χ. τα κινήματα των γυναικών για την ισότητα!!), να καταδικάζουν ή έστω να δηλώνουν το ενδιαφέρον τους για την σωτηρία αυτών των θυμάτων του ισλαμισμού. Βεβαίως ούτε από την εδώ μουσουλμανική κοινότητα με τα τουρμπάνια στις κεφάλες τους, είδα κάποια καταδίκη ή έστω διάψευση, ότι η φιλειρηνική και αγαπητικιά θρησκεία τους, το τιμημένο Ισλάμ επιτρέπει ή απαγορεύει τέτοιες θεάρεστες πράξεις.. Αλλά ούτε από την Ευρωπαϊκή Ένωση που είναι τόσο απασχολημένη με τις ευρωεκλογές και τους ευρωσκεπτικιστές…ή την κραταιά Πουτινική Ρωσία ή την Κίνα να δείχνουν στοιχειώδες ενδιαφέρον για τα ανθρώπινα δικαιώματα των μη ανθρώπων γυναικών – κοριτσιών εν Ισλάμ!!! … Αν ήταν όμως για τα «βασανιστήρια» στο Γκουαντάναμο!

Αλήθεια. Πόσο κτήνη μπορεί να είμαστε στην μεγαλοσύνη της ιδεοληψίας…

Ιράν

Ο υπουργός εξωτερικών του Ιράν Μοχαμάντ Τζαβάντ Ζαρίφ, είχε αποτολμήσει να δηλώσει ότι αποδέχεται το ολοκαύτωμα των Εβραίων από την ναζιστική Γερμανία.. Κάτι που ακόμη και οι περισσότεροι νεοέλληνες δεν τολμούν να πράξουν μη τυχόν και αποκληθούν εβραιό-φιλοι, μασόνοι, λακέδες των Αμερικανών κλπ κλπ. Γνωρίζετε…

Όμως, ο υπουργός των εξωτερικών του Ιράν επέμενε για τις δηλώσεις του, επαναλαμβάνοντας ότι: «όσο είμαι εγώ υπουργός Εξωτερικών δεν θα επιτρέψω την εκμετάλλευση του Ολοκαυτώματος για να καταστρέψουν την εθνική μας εικόνα και αξιοπρέπεια».

Αποτέλεσμα της επιμονής του ήταν η πρόταση μομφής από το κοινοβούλιο επειδή δεν αρνείται το ολοκαύτωμα, όπως είναι το καθιερωμένο αριστερό ναζιστικό προφίλ της προοδευτικιάς κοινωνίας και του Ισλάμ (πηγή).

Θεωρώ ηρωική γενναιότητα την πράξη αυτή του υπουργού Εξωτερικών του Ιράν και ομολογώ ότι θαυμάζω το Ιράν που έχει έστω και ένα τέτοιο γενναίο και ειλικρινή υπουργό, που αγνοεί τον λαϊκισμό και δεν φοβάται τους ισλαμιστές και τους φρουρούς της «επανάστασης»

Πόσο κοστίζει η έξοδος μιάς χώρας από τον κομμουνισμό-υπαρκτό σοσιαλισμό…

Το κέντρο ερευνών SED-Staat της Γερμανίας αποτίμησε το κόστος της επαναφοράς της Ανατολικής Γερμανίας σε τροχιά ελεύθερης δημοκρατικής χώρας – δηλαδή η επανένωση της Γερμανίας – σε δυο τρισεκατομμύρια ευρώ (πηγή).

Στην ίδια έρευνα καταγράφεται ότι περιφέρειες που κάποτε συνέθεταν την πρώην Ανατολική Γερμανία έχουν χάσει πάνω από μισό εκατομμύριο κατοίκους, οι οποίοι μετατράπηκαν σε εσωτερικούς μετανάστες την τελευταία δεκαετία. Ενώ από την πτώση του Τείχους του Βερολίνου και την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης έχουν μεταναστεύσει, σχεδόν, δύο εκατομμύρια κάτοικοι από την πρώην Ανατολική Γερμανία, το 13,5% του συνολικού πληθυσμού αυτού του τμήματος της χώρας.

Αναλογιζόμενοι τον βομβαρδισμό δισεκατομμυρίων ευρώ (320 δις ευρώ!!!) που έχει εισπράξει η Ελλάδα με εξευτελιστικό επιτόκιο (ώστε ακόμη και ο Λαφαζάνης του ΣΥΡΙΖΑ να εκνευρίζεται και να καταδικάζει την την έξοδο της Ελλάδος στις χρηματαγορές με επιτόκιο κοντά στο 5%, όταν η Ευρωπαϊκή Ένωση δανείζει την Ελλάδα με 1,5-2%) αντιλαμβανόμαστε πόσο δύσκολο είναι μια χώρα που επιμένει να λειτουργεί:

Ως νέα σοβιετία, που αφανίζει τον ιδιωτικό τομέα, καταδιώκει τον επιχειρηματία, την ιδιωτική πρωτοβουλία, τον ελεύθερο επαγγελματία. Να φορο-ληστεύει και να τιμωρεί το κέρδος. Συντηρώντας ένα δημόσιο διεφθαρμένο και κρατικοδίαιτο, γραφειοκρατικό παραμόρφωμα ανάλογο των χωρών της ανατολικής Ευρώπης – που δεινοπάθησαν 25 χρόνια να σταθούν στα πόδια τους αλλά μας ΠΕΡΑΣΑΝ.. Αντιλαμβανόμαστε πόσο δύσκολο και πόσες εκατοντάδες δις ευρώ θα χρειασθούμε ακόμη για να επανέλθει η Ελλάδα-ταλιμπανία στην κοινωνία των ελευθέρων δημοκρατικών χωρών..

Ό,τι σας ανέφερα και είχατε την υπομονή να διαβάσετε καταδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο τα μέσα ενημερώσεως των δημοσιογραφικών απόψεων, οι πολιτικοί, οι σκοτισμένοι διανοούμενοι αντιμετωπίζουν και υποκρύπτουν, παραποιούν τα γεγονότα ώστε να παραμένουμε διαρκώς βυθισμένοι σε μια απέραντη συνομωσιολογία και στην λατρεία του θεού που λέγεται κράτος… κράτος-μαμά, κράτος-μπαμπάς, κράτος-μπακάλης, κράτος-περιπτεράς, κράτος-τσατσά εν τέλει κράτος-μπουρδέλο !!

 

via