Γράφει ο Ιάσων

Δημοσιεύθηκε στο tromaktiko στις 29 Μαΐου 2014

 

Φαντασθείτε έναν αθλητή του οποίου η ζωτική λειτουργία έχει ως εξής: Το δεξί πόδι βηματίζει όπως η ΝΔ (22,71%) και το αριστερό όπως το Σύριζα (26,58% ). Το δεξί χέρι δράττει ως η ΧΑ (9,4%) και το αριστερό ως το ΚΚΕ (6,09%).

Το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου ελέγχει το ΠΟΤΑΜΙ (6,60%), ενώ το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου ελέγχει το ΕΛΙΑ/ΠΑΣΟΚ (8,02%).

Η αίσθηση της όσφρησης ελέγχεται από τους Ανεξαρτήτους Έλληνες (3,45%) οι οποίοι μυρίζουν -αντιλαμβάνονται τον ψεκασμό ενώ η ικανότητα της γνώσης κάθε διαπλανητικής συνωμοσίας ανακαλύπτεται από το ΛΑΟΣ (2,70%) που τα γνωρίζει και τα αποκαλύπτει όλα.

Στα λοιπά ζωτικά όργανα ο έλεγχος επιμερίζεται σε μικρότερες κλίσεις και βουλητικές συνιστώσες του λαού που προσεγγίζουν το 14,45%.. με μεγαλύτερη επιρροή στην έδρα (πρωκτός) των οικολογικών δυνάμεων, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της Δημοκρατικής Αριστεράς, που κατευθύνουν τους ενεργητικούς σπασμούς, δηλαδή το ευκοίλιο, εν ολίγοις, των πολιτών.

Το κάθε μέλος του “ανθρώπου” αυτού – ναι σας παρακαλώ, ας τον πούμε άνθρωπο – κινείται παλινδρομικά προς πάσα κατεύθυνση αενάως και το πνεύμα-μαέστρος (ο ηνίοχος θα έλεγε ο Σωκράτης αν μπορούσε για λίγο να επέστρεφε στην Ελλάδα να μας θαυμάσει) βλέπει (οσάκις ανοίγουν οι οφθαλμοί του) μόνον αριστερά, και επειδή η μπαγκέτα του περιστρέφεται σε κυκλοειδή τροχιά πολλαπλών επιπέδων, επιτυγχάνει το ολοκληρωμένο ασύλληπτο χάος της ορχήστρας, κλαμπατσίμπανο..

Αυτό φίλοι μου, ήταν το μήνυμα του “σοφού” ελληνικού λαού..

Δηλαδή κοντολογίς απεφάνθη ο σοφός ελληνικός λαός προς άπαντες:

Κύριοι, καταλάβετε το μιας δια παντός. Είμαστε ένα παρατέλεμα, ασουλούπωτο ως ανατολίτης καραγκιόζης, σε πλήρη σύγχυση, λατρευτική εγωμανία, θαυμαστή εσωστρέφεια, εμβριθή ομφαλοσκόπηση και κυρίως τιτάνια ηθελημένη άγνοια με διαστροφικό δέος προς το ψεύδος και την απάτη.

Την ίδια στιγμή αυτός ο Χόμο Νεοελίνικους καλείται να συναγωνισθεί στην αρένα του ευρωπαϊκού γίγνεσθαι και να συμβιώσει με άλλους λαούς , οι οποίοι όμως πειθαρχούν, συνεργάζονταν, παράγουν, εργάζονται, δημιουργούν..

Δυστυχώς το μήνυμα αυτό πολύ παρεξηγήθηκε από το ιερατείο διανομής της «αλήθειας». Δηλαδή των Μέσων Ενημέρωσης Δημοσιογραφικών απόψεων αλλά και από τους πολιτικούς μας, που ο καθένας έδωσε και την δική του “αυθεντική” ερμηνεία..

Αναφέρομαι σε μερικές από αυτές..

α) Η άνοδος της ΧΑ και των δεξιών κόμματων στην Ευρώπη, οφείλεται στην αύξηση του ναζισμού/ρατσισμού στην Ελλάδα αποκαλούντες το κόμμα αυτό ναζιστικό μόρφωμα.

Ουδείς θέλησε να δη ότι δεν έγιναν ρατσιστές ξαφνικά οι Έλληνες ή οι Ευρωπαίοι, επειδή δυσανασχετούν από την αναγκαστική συμβίωση με υπεραρίθμους, αλλοεθνείς, θορυβώδεις, βρώμικους, επιδεικτικά αλλόθρησκους πουν ζουν κατά λόχους και διμοιρίες σε διαμερίσματα, ή από την αυξημένη εγκληματικότητα λόγω αδίστακτων εγκληματιών από ισλαμικές χώρες της Αφρικής ή των βαλκανικών γειτόνων μας. Ή επειδή οι γονείς διαμαρτύρονται γιατί τα παιδιά τους στο κέντρο της πόλης έγιναν μειοψηφία σε σχολεία όπου οι περισσότεροι μαθητές αγνοούν την ελληνική και οι δάσκαλοι στο πνεύμα τη πλέριας δημοκρατίας – ο φασισμός δεν θα περάσει – επιλέγουν να ακολουθούν τις ανάγκες της τάξης προσαρμόζοντας τα ελληνόπουλα σ’ ένα επιβραδυνόμενο πρόγραμμα καθυστερημένων αντί της προόδου που επιβάλλει το πραγματικό πρόγραμμα σπουδών.

Όπως επίσης, δεν αποκαλούν, οι μοναδικοί ερμηνευτές της σοφίας των μηνυμάτων του λαού μας, το “τιμημένο” ΚΚΕ, σταλινικό μόρφωμα. Μολονότι κι αυτό είχε κάποια αύξηση των καλοκάγαθων συντρόφων και ειρηνικών νέων, με τα πειστικά παλούκια, που το ψηφίζουν (έως ότου μας “μερεμετίσουν” την δημοκρατία, όπως ποιητικά είπε ο ημεδαπός σταλινίσκος Κουτσούμπας στην κα Κοσιώνη του ΣΚΑΙ). Κυρίως όμως ποτέ δεν μας είπαν, οι “ιστορικοί και καθηγητές” μας των ΜΜΕ, ουδέ έκριναν ή σχολίασαν – μάλλον επιμελώς αποκρύπτουν μονίμως – τις καταστατικές και προγραμματικές θέσεις του ΚΚΕ, για τις οποίες με θρησκευτική ευλάβεια αποφεύγουν να ερωτήσουν (όπως έπραξε και η θεοσεβής κα Κοσιώνη), όταν υποβάλλουν ερωτήσεις στην αρχιεπισκοπή του Περισσού ή και στους αιρετικούς του Σύριζα.

Π.χ. δεν γνωρίζουν οι περισπούδαστοι των ΜΜΕ ότι το ιερό κοράνι του ΚΚΕ περιγράφει με σατανική λεπτομέρεια την πλήρη άρνηση και ανατροπή του πολιτεύματος μας, της ίδιας της ελευθερίας μας ;; Ε να επαναλάβω μερικές:

1. Αν δεχτεί επίθεση η Ελλάδα από γειτονική χώρα ή και από άλλη χώρα της περιοχής ή αν επιτεθεί πρώτη μέσα σε συμμαχία ή όχι, το Κόμμα σε κάθε περίπτωση πρέπει να ηγηθεί στην αυτοτελή οργάνωση της εργατικής – λαϊκής αντίστασης και να συνδεθεί η αντίσταση με την πάλη για ολοκληρωτική ήττα της αστικής τάξης, εγχώριας και ξένης ως εισβολέα.

2. Ο ελληνικός λαός θα απαλλαγεί από τα δεσμά της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης και των ιμπεριαλιστικών ενώσεων όταν η εργατική τάξη με τους συμμάχους της πραγματοποιήσει τη σοσιαλιστική επανάσταση και προχωρήσει στην οικοδόμηση του σοσιαλισμού – κομμουνισμού.

Ο στρατηγικός στόχος του ΚΚΕ είναι η κατάκτηση της επαναστατικής εργατικής εξουσίας, δηλαδή της δικτατορίας του προλεταριάτου.

3. Το ΚΚΕ αναδεικνύεται έμπρακτα ως καθοδηγήτρια δύναμη μέσα στην επαναστατική διαδικασία, εφόσον διασφαλίσει την επαναστατική γραμμή και ικανότητά του και έχει Οργανώσεις στις μεγάλες παραγωγικές μονάδες, σε τομείς και υπηρεσίες που παίζουν αποφασιστικό ρόλο στην ανατροπή της αστικής εξουσίας.

4. Τα μέτωπα πάλης – πρώτα απ’ όλα το εργατικό – και οι μορφές της Λαϊκής Συμμαχίας με αντιμονοπωλιακούς – αντικαπιταλιστικούς στόχους, με την πρωτοπόρα δράση των δυνάμεων του ΚΚΕ σε μη επαναστατικές συνθήκες, αποτελούν το πρόπλασμα για τη διαμόρφωση του επαναστατικού εργατικού – λαϊκού μετώπου σε επαναστατικές συνθήκες.

5. Σε συνθήκες επαναστατικής κατάστασης, το επαναστατικό εργατικό – λαϊκό μέτωπο με όλες τις μορφές δράσης του μπορεί να γίνει το κέντρο της λαϊκής εξέγερσης, ώστε να επιτευχθεί η πλήρης αδρανοποίηση των μηχανισμών της αστικής εξουσίας και η εξουδετέρωσή τους, η ανάδειξη και επικράτηση των λαογέννητων επαναστατικών θεσμών που παίρνουν στα χέρια τους τη νέα οργάνωση της κοινωνίας, για την ανατροπή της δικτατορίας της αστικής τάξης, την εγκαθίδρυση της επαναστατικής εργατικής εξουσίας (πηγή).

Αυτά είναι δημοκρατικές-συνταγματικές απόψεις;

Προφανώς, αν είχαμε ευνομούμενο κράτος και πολίτες με παιδεία, θα ήταν αδιανόητο. Διότι, όπως ένα ναζιστικό μόρφωμα δεν έχει λόγο ύπαρξης σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα, έτσι δεν έχει λόγο ύπαρξης και ένα σταλινικό μόρφωμα. Αν πάλι η δημοκρατία μας είναι επιλεκτικά ευαίσθητη και οι πολίτες τόσο άσχετοι, αφού επέτρεψαν σε ένα σταλινικό, εγκληματικό και προδοτικό διαχρονικά ΚΚΕ να λειτουργεί ως κόμμα, τότε γιατί δυσανασχετούν που η ολική εκταφή – επαναφορά του τέρατος αυτού έφερε στην επιφάνεια και το δίδυμο αδελφάκι του; Ίσως σε λίγο η λαϊκή ετυμηγορία να προσθέσει και το κόμμα των τρομοκρατών-δολοφόνων που είναι εγκλωβισμένο στο λαοπρόβλητο Σύριζα..

β) Μια άλλη μερίδα σεπτών ερμηνευτών καταλήγει ότι η κυβέρνηση οφείλει να παραιτηθεί και μάλιστα περιχαρής ο αρχηγός του Σύριζα προσέφυγε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να ζήτηση το ταχύτερο εκλογές.

γ) Τέλος μια τρίτη κατηγορία ερμηνευτών κατέληξε ότι ο “σοφός” ελληνικός λαός κατόπιν προσεκτικού υπολογισμού διέθεσε τις ψήφους του κατά τέτοιο σαφή τρόπο ώστε να προκύπτει το ανθρωποειδές που περιέγραψα στην αρχή, ταυτόσημο, ακριβές ομοίωμα και εικόνα των πολιτικών του.

Ίσως η τελευταία αυτή εκδοχή να είναι η μια όψη της πραγματικότητας..

Η άλλη είναι, ότι αν η Ελλάδα δεν αποκτήσει ιδιωτικά πανεπιστήμια ώστε οι νεοέλληνες επιτέλους να έχουν πρόσβαση σε ελεύθερη, δημιουργική, αληθινή, επιστημονική παιδεία, ώστε να έχουμε ελεύθερους, σκεπτόμενους πολίτες, η Ελλάδα σύντομα, θα καταντήσει στάβλος της στάλινο-ναζιστικής αριστεράς και ισλαμιστικό τέμενος.

Αληθώς: μεγάλη ωριμότητα, πολύς χρόνος, περισσότερες δοκιμές και λάθη και ακόμη περισσότερο κατανόηση και μάθηση των καλών τρόπων, απαιτούνται ώστε η εν συγχύσει δική μας κοινωνία κάποτε να αντιληφθεί την λυτρωτική αξία της ψήφου. Όχι την καταστρεπτική. Αφού και σήμερα όπως πάντα ο εχθρός είναι ανάμεσα μας. Πριν η άγνοια, σήμερα το ψεύδος.

 

Πηγή: tromaktiko