Γράφει ο Ιάσων

Δημοσιεύθηκε στις 23 Αυγούστου 2014

unnamed

(Φωτογραφία: Dave Brown, Independent, 21.8.14)

 

«Ουδέποτε νιώσαμε τόσο περήφανοι για τον γιο μας Τζιμ. Έδωσε τη ζωή του προσπαθώντας να δείξει στον κόσμο τα δεινά του συριακού λαού. Ικετεύουμε τους απαγωγείς να μην σκοτώσουν τους άλλους όμηρους. Όπως ο Τζιμ, είναι και αυτοί αθώοι»

Diane Foley, η μητερα του αποκεφαλισθέντος

 

 

«Ο τρόπος με τον οποίο πέθανε είναι απεχθής. Αυτό μαρτυρά το θάρρος του. Εμείς πιστεύουμε ότι πέθανε ως μάρτυρας, ως μάρτυρας για την ελευθερία..Γνωρίζουμε ότι ο Τζίμι είναι ελεύθερος και τώρα βρίσκεται στα χέρια του Θεού» 

James Foley, ο πατέρας του αποκεφαλισθέντος

 

unnamed (1)

 (Φωτογραφία: Dave Granlund, Politicalcartoons.com, 21.8.14)

 

Καθημερινώς οι Τζιχαντιστές επιδεικνύουν τις σπάνιες «αρετές» τους σφάζοντας και αποκεφαλίζοντας αόπλους πολίτες, ελευθέρους ανθρώπους, που το μόνο τους αμάρτημα είναι ότι δεν είναι Τζιχαντιστές (skai).

Μπροστά στα μάτια μας βλέπουμε ένα φρικώδη ολοκληρωτικό πόλεμο αφανισμού που εξελίσσεται εναντίον οιουνδήπτε αρνείται να υποταχθή στον Ισλαμοναζισμό του Ισλαμικού τζιχάντ.

Journalist-James-Foley-was-abducted-in-Syria-in-November-2012

 James Foley

 

Σήμερα ένα ακόμη αποτρόπαιο έγκλημα βιντεοσκοπήθηκε και εδόθη στην δημοσιότητα με σκοπό τον τρόμο, και τον εκβιασμό από τους «μαχητές», όπως αποκαλουν τα μεσα απόψεων, τους διεστραμμένους ισλαμοναζιστές της Τζιχάντ. Θύμα τους αυτή την φορά ο αμερικανός δημοσιογράφος James Foley (φωτο) 40ετών, που απήχθη το 2012 στην Συρία, ενώ κάλυπτε τον εμφύλιο πολεμο ως ανταποκριτής της GlobalPost.

Ο διεστραμμένος δολοφόνος που αποκεφαλίζει με απερίγραπτη βιαιότητα χρησιμοποιώντας ένα μαχαιρι 6-8 ιντσων το άοπλο και δεμένο με χειροπεδες θύμα, εκφωνει ένα λογύδριο, στο οποίο ουσιαστικά επισημαίνει και καθιστά για πολλοστή φορά γνωστό, το μοναδικό–ακατανίκητο επιχείρημα για να πεισθή κάποιος άπιστος και ασπασθή ον ισλαμισμό των Τζιχαντ…

Τον αποκεφαλισμό

Στη συνέχεια απειλεί τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ομπαμα , ότι ο επόμενος που θα αποκεφαλισθεί είναι ο επισης αιχμάλωτος δημοσιογράφος Steven Sotloff, 31 ετών.

Ο δολοφόνος σφαγέας αποκεφαλιστής, θέτει το δεξί του χέρι στο στόμα και το πηγούνι του James Foley, τραβά – λυγίζει το κεφάλι του θύματος πίσω και με το αριστερό του χέρι πριονίζει με κτηνώδη βαρβαρότητα, και σαδιστικό μένος το λαιμό του James Foley.

Ένας άλλος διεστραμμένος («μαχητής» για τα ιδεώδη του Ισλάμ) μετά τον αποκεφαλισμό, τοποθετεί το κομμένο κεφάλι στην πλάτη του νεκρού μεταξύ των δεμένων χεριών του νεκρού.

Εντύπωση μου προκάλεσαν οι δηλώσεις της μητέρας του θύματος.

«Ουδέποτε νιώσαμε τόσο περήφανοι για τον γιο μας Τζιμ. Έδωσε τη ζωή του προσπαθώντας να δείξει στον κόσμο τα δεινά του συριακού λαού. Ικετεύουμε τους απαγωγείς να μην σκοτώσουν τους άλλους όμηρους. Όπως ο Τζιμ, είναι και αυτοί αθώοι..» 

Ουδεμία κατηγορία ή διαμαρτυρία για την Κυβέρνηση των ΗΠΑ και τις αποφάσεις του Προέδρου Ομπάμα για βομβαρδισμό των «ευσεβών ιερέων» και «μαχητών» του ισλαμικου Τζιχαντ των ISIS..

Χωρις να το θέλω οι απογευματινές ειδήσεις για τους βερυκοπαραγωγούς και τις απαιτήσεις για την αποζημίωση των ζημιών τους (για τα χαμένα βερύκοκα), μου υπενθύμισαν ότι η Ελλαδα είναι στον δικό της κόσμο..

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ κι εδώ

 

 

Πηγή: gianniotis