Γράφει ο Ιάσων

Δημοσιεύθηκε στο gianniotis.blogspot.gr στις 15 Νοεμβρίου 2014

polytexneio_1973_0

…είναι μόνο μία!

Και είναι αυτή της σιωπής και της παραπληροφορήσεως!

 

Όλα αυτά τα γεγονότα που δημοσιεύονται σε ελάχιστα θαρραλέα ιστολόγια (ιδέ π.χ. περί πολυτεχνείου ή για τον Μεταξά και το έργο του ή για τον κρατισμό και τις επιπτώσεις του στην μεταπολιτευτική Ελλάδα) δεν θα δουν ποτέ το άπλετο φως της «επίσημης» δημοσιότητος. Εκείνης που εθελοντικά αγνοεί ο,τι υπάρχει και «επεξηγεί» ότι δεν υπάρχει, ενώ ταυτόχρονα μονοπωλεί την «Αλήθεια». Την χαλκευμένη αλήθεια.

Ο,τι ισχύει για τα ψεύδη του Πολυτεχνείου:

– Ισχύει για την παραχάραξη της ιστορίας. Για την ανάδειξη των κομμουνιστών ως το απαύγασμα της Δημοκρατίας ενώ πρόκειται περί αδυσώπητης τυραννίας και μισητικής δουλείας, μια προδοτικής συμμορίας.

– Ισχύει για τους «κακούς» Αμερικανούς που κατηγορούνται για όλες τις δυστυχίες του πλανήτη ενώ η συνεισφορά των στην Ελευθερία και την πρόοδο υπήρξε ανυπολόγιστη. Στους δυο παγκόσμιους πολέμους, στην ανόρθωση της Ευρώπης, στην ισορροπία του τρίτου κόσμου και ιδιαιτέρως εδώ στην Ελλάδα, που εσώθη από τα νυχιά του σλαβισμού.

– Ισχύει για τους δανειστές μας που φταίνε γιατί μας δάνεισαν. Φταίνε γιατί μας χάρισαν. Φταίνε γιατί δεν μας τα χαρίζουν όλα και γιατί δεν μας δανείζουν κι άλλα.

Ενώ «ΕΜΕΙΣ» είμεθα τόσο δειλοί που αρνούμεθα να παραδεχθούμε ότι: 

«ΕΜΕΙΣ» (Πολιτικοί και Λαός) συμμετείχαμε σ’ ένα φαγοπότι και εκλέξαμε απατεώνες να μας κυβερνούν ή δειλούς που δεν τολμούν να πουν το σωστό (εκτός μετρημένων εξαιρέσεων) σε όλη την μεταπολιτευτική περίοδο. Έτσι καταστήσαμε την Ελλάδα, Νέα Σοβιετία, το τελευταίο κομμουνιστικό παραμόρφωμα της Ευρώπης, που δεν γνώρισε ακόμη την πτώση του τείχους του αίσχους.

Ιδεολογικώς, οι νέοι μας νηπιόθεν διδάσκονται, μέχρι την εφηβεία από στρατευμένους δασκάλους και βιβλία που αρνούνται την ελληνικότητα του αλαφαβήτου, υμνούν τον Άρη Βελουχιώτη, γίνονται υπέρμαχοι του κρατισμού. Μαθαίνουν να μισούν τους επιχειρηματίες, την επιχειρηματικότητα, την ιδιωτική εκπαίδευση τα ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ώστε τελικά γίνονται ανδράποδα και βλέπουν την πραγματικότητα ανάποδα.

Οι πολιτικοί συμπληρώνουν αυτή την τραγική πραγματικότητα αφού διόρισαν το μεγαλύτερο μέρος του ενεργού πληθυσμού στο δημόσιο δανειζόμενοι και φορολογούντες εως εξοντώσεως αυτούς που παράγουν. Τις μέλισσες για να ζουν οι κηφήνες. Κηφήνες με κεντρί έγιναν οι συνδικαλιστές όλοι τους βολεμένοι και ανεκτίμητα βλαμμένοι σε υψηλές θέσεις με μηδενικά προσόντα και λογαριασμούς επίσης με πολλά μηδενικά..

Οι δημοσιογράφοι αποτελούν τους «εκπαιδευτικούς και ιστορικούς» μας ώστε να έχουμε δια βίου μάθηση και εμπέδωση της παραπληροφορήσεως.. Αρκεί να δείτε την μηχανή του χρόνου και άλλες «επιμορφωτικές εκπομπές» της ΝΕΡΙΤ που είναι καθαρά η κομμουνιστική άποψη για την ιστορία με την γνωστή «αντικειμενικότητα» του Ριζοσπάστη (μην χάσετε το αφιέρωμα για το Πολυτεχνείο και τους …νεκρούς!!!)

Έτσι ακόμη και σήμερα θέλουμε να είμαστε «κρεμασμένοι» στην κουρελιασμένη και χιλιοκατουρημένη ποδιά του «κράτους».

 Ενώ θα αρκούσε πραγματική ελευθερία, λειτουργιά των θεσμών, λιγότερη φορολογία, μηδενισμός των κρατικών παρεμβάσεων, επιτέλους άτεγκτη εφαρμογή του νομού, ιδιωτική παιδεία, ώστε να μπορέσουν τουλάχιστον οι δημιουργικοί έλληνες να λειτουργήσουν και να αναπτυχθούν. Όχι να αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την Ελλάδα στις ιερές αγελάδες των κόμματων και του δημόσιου καρκινικού τέρατος.

Βεβαίως πολλά περισσότερα χρόνια χρειάζονται οι νεοέλληνες για να γίνουν πάλι Έλληνες αφού η παιδεία μας απογενιτσαρισθεί και γίνει πάλι ελεύθερη, αληθινή..

Όταν οι κομματικές νεολαίες και οι κλαδικές καταργηθούν  – από την αποχή των αφυπνιζόμενων Ελλήνων- ίσως τότε ξεκινήσει μια νέα εποχή. 

Τραγική εξαίρεση μια κατεστραμμένη νοητικώς μειονότητα.

Εκείνων που η κρίση τους αδυνατεί να λειτουργήσει λόγω της ψυχωτικής ιδεολογικής εμμονής και της εθελολατρείας τους στον ολοκληρωτισμό που ευαγγελίζεται το «κοράνι» του δικού τους θεού και που θα προσπαθούν να μας επιβάλλουν με το σφυροδρέπανο, με την χατζάρα… με την ΒΙΑ.

Πηγή: gianniotis