Γράφει ο Ιάσων

Δημοσιεύθηκε στο zougla.gr στις 2 Σεπτεμβρίου 2015

Palmira

Στρατιώτες του ISIS καταστρέφουν σπάνια ελληνιστικά αγάλματα στην Παλμύρα

 

Ο,τι εκπροσωπεί το Συριζα, το ΚΚΕ, ο Λαφαζάνης, η Χρυσή Αυγή (Λενινισμός-Σταλινισμός-Εθνικό Λαϊκός Φαιός Μπολσεβικισμός) είναι ό,τι διαχρονικά έχει καταδικασθή στην μνήμη των ανθρώπων ανεξίτηλα με φρικη και αποτροπιασμό..

Η ιστορία εχει καταγράψει τις «επιτυχίες» των εγκληματικών ολοκληρωτικών συμμοριών, που εφήρμοσαν με θρησκευτική προσήλωση «ISIS» τις μισητικές, ανελεύθερες, πολεμοχαρείς κατακτητικές δίδυμες ιδεολογίες τους. Ένα κολοσσιαίων διαστάσεων ολοκαύτωμα 150 εκατομμυρίων αθώων. Σε 100 εκατομμύρια έχουν υπολογισθή με τραγική λεπτομέρεια τα θύματα των κομμουνιστικών καθεστώτων (ιδέ μαύρη βίβλος του Κομμουνισμού) και 50 εκατομμύρια εκείνα του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου που ξεκίνησε την  1η Σεπτεμβρίου 1939 με της ευλογίες της συμμαχίας  Ερυθρό-Φαιού-Μπολσεβικισμού (Χίτλερ-Στάλιν, σύμφωνο φον Ρίμπεντροπ – Μολότοφ) της 23ης Αυγούστου 1939.

Στις ανεπανάληπτες αυτές «πειραματικές» ανθρωποθυσίες δεν συμπεραλαμβάνονται τα παράπλευρα θύματα. Η  πείνα, η οικονομική καταστροφή, η δουλοποίηση των «υπηκόων» μέχρι την αυτοκατάρρευση του σταλινισμού ως καθεστώτος και ιδεολογήματος την 6η Σεπτεμβρίου 1991  με την διάλυση της Σοβιετικής Ενώσεως.. Ούτε έχει συνυπολογισθεί το  υπέρογκο κόστος που κατεβλήθη από τα ελεύθερα δημοκρατικά έθνη της Δύσεως (Ευρώπη –ΗΠΑ) ώστε οι μετα-Σοβιέτ κοινωνίες υποδούλων και οι οικονομίες τους να επιβιώσουν και ενσωματουθούν στην σημερινή Ευρώπη. Οτι δανείζουν αυτά τα μετά-Σοβιέτ κράτη σήμερα την Ελλάδα – Νέα Σοβιετία.. αποδεικνύουν που οδηγεί η Ελευθερία και που ο κρατισμός…

Βεβαίως παρακολουθούμε το περισσό θράσος. Την αναίδεια του καταγέλαστου, άπειρου  μηδέποτε  ασκήσαντος επάγγελμα, φερέλπιδος νέου, του οποίου η δημιουργική πολιτική πλήρους απραξίας, οδήγησε την χώρα σε μια πρωτοφανή οικονομική επιβάρυνση δισεκατομμυρίων,  και ο οποίος «γενόμενος καπετάνιος χωρίς ποτέ να πιάσει κουπί» αφού διαίρεσε τους Ελληνες σε «προδότες και πατριωτες» για να  «κάνει ένα συμβιβασμό χωρίς να συμβιβαστή!!!» αφ εαυτού αναιρούμενος και διαψευδόμενος εκ των τετελεσμένων γεγονότων, πού ο ίδιος δημιούργησε γκρεμίζοντας κάθε υπόσχεση του.. Έγινε «σοφότερος»  και ανεκάλυψε την τελική «λύση»..

«Γκρέμισμα και ξαναχτίσιμο του παλιού, του καταδικασμένου, αυτού που έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί..»

Όμως κε Τσιπρα μόνο φανατικοί με ιδεοληψία ISIS γκρεμίζουν τα παλαιά επιτεύγματα. Οι αιώνες σεβάσθησαν την Ακρόπολη. Γενεές σε όλο τον κόσμο τιμούν και διδάσκονται Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτέλη.. Διότι δεν γκρεμίζουν οι ανοικτές ελεύθερες κοινωνίες, τις πολιτισμικές αξίες-δημιουργίες του Παλαιού.. Δεν είναι οι  Ιακωβίνοι. Ούτε οι γκιλοτίνες ή οι σφαγείς του ISIS που φέρνουν το σωστό επειδή είναι «νέοι». Οι συνδημιουργοί της όποιας κοινωνίας συνεχίζουν να προοδεύουν επειδή διορθώνουν τα λάθη όχι για τι είναι παλαιά ή νέα αλλά γιατί είναι λάθη.. Δεν καταργούν την αριστεία, δεν περιορίζουν την παιδεία αλλά επενδύουν, επαινούν, προωθούν την άμιλλα που γεννά το καλλίτερο, την  καινοτομία, την πραγματική πρόοδο.

Όχι την οπισθοδρόμηση, στην μίμηση του λάθους, την αποτυχία, την καταστροφή που εγγυώνται  τα εναπομείναντα κουρέλια της τυφλής δογματικής ιδεοληψίας όπως η Β. ΚΟΡΕΑ, η Βενεζουέλα..

Ελπίζω να βρεθή κάποιος συνεργάτης σας, να σας εξηγήση ότι είναι το λάθος που διορθώνουμε και ότι το σωστό δεν κρίνεται από την ηλικία του αλλά από την ορθότητα του.

 

ΙΑΣΩΝ

 

 

Πηγή: zougla.gr