Γράφει ο Ιάσων

Δημοσιεύθηκε στο gianniotis.blogspot.gr την 1η Φεβρουαρίου 2016

1

«Το πρόσωπο της Αλήθειας είναι φοβερό. Ο λαός έχει ανάγκες από μύθους, από ψευδαισθήσεις, από ξεγελάσματα.. Κάποτε όμως έρχεται η αλήθεια. Και τότε φανερώνεται το αποκρουστικό και θανατηφόρο πρόσωπο της»

Μιγκουέλ ντε Ουναμότο

 

Η Αλήθεια

 

Ιρλανδία, Πορτογαλία, Κύπρος, μείωσαν κράτος, δεν αύξησαν φόρους, βγήκαν από μνημόνιο. Η Ελλάδα 7πλασίασε φόρους για να συντηρήσει το κράτος. 1,8 εκ. άνεργοι ιδιωτικοί υπάλληλοι, 800 χιλιάδες κατεστραμμένοι επαγγελματίες, μηδενική μείωση του Δημοσίου…

Συνταξιούχοι:                                            2.757 χιλιάδες

Δημόσιοι Υπάλληλοι Κυβερνήσεως:           723 χιλιάδες

Σύνολο μη παραγωγικών:                   3.480 χιλιάδες

  

Μισθωτοί Ιδιωτικού Τομέα:                   1.490 χιλιάδες

Αυτοαπασχολούμενοι:                          1.293 χιλιάδες

Σύνολο Παραγωγικών:                    2.783 χιλιάδες

 

Ήτοι:

2,7 εκατομμύρια συντηρούν 3,48 εκατομμύρια μη παραγωγικών !!!!

 

* * * * *

 

Η μεταπολιτευτική υστερία της κομμουνιστικής αριστεράς που εισήγαγε κατά την επιστροφή του από τα βουλεβάρτα των Παρισίων ο Εθνάρχης της Δυναστείας Καραμανλή και η παντελής απουσία ελλόγου ηγεσίας, επιτέλους εισπράττουν τους καρπούς του «έργου» των.

Η πολύχρονη καθημερινή πλύση εγκέφαλου, (αν έμεινε τοιαύτη – εγκεφαλική εννοώ – ουσία εν τω κρανίω των νεοελλήνων), τα αναγνωστικά των πρώτων τάξεων του Δημοτικού με τις «καμινάδες που μολύνουν το περιβάλλον», οι εκθέσεις κομμουνιστικών «ιδεών» στο Γυμνάσιο και το Λύκειο για τους «κοινωνικούς» αγώνες και τους κακούς εργοδότες, τα βιβλία της παραχαραγμένης ιστορίας, οι εθνικές εορτές της 17Ν, οι χιλιάδες απεργίες και έκνομες – πολλές φορές εγκληματικές – ενέργειες, που αποφασίζει το κομματικό μόρφωμα της όλης αριστεράς, στην πληθώρα των εκφάνσεων του κανιβαλισμού της, οδήγησε την Ελλάδα στην οριστική καμπή.

Πλοία δεμένα, μουσεία κλειστά… Γιατί;

Οι εμπρησμοί στις Σκουριες. Οι καταλήψεις στα άντρα του ολοκληρωτισμού που κατ ευφημισμό αποκαλούνται ΑΕΙ. Ο αποκλεισμός των δρόμων από ποικιλώνυμα «κουνήματα» δεν πληρώνω μόνο φεσώνω, ή από τις προστατευόμενες τάξεις (αγροτών-δημοσίων υπάλληλων). Ο εμπρησμός καταστημάτων και ανθρώπων. Οι ανεξιχνίαστες δολοφονίες (ΜΑΡΦΙΝ). Το άβατο των Εξαρχείων και των Ζωνιανών. Είναι λίγα παραδείγματα των «μαθημάτων» με τα οποία ανετράφη και εκπαιδεύθη διαχρονικώς ο νεοέλληνας. Μια διαρκής αλητεία, ένας τσαμπουκάς. Καταπάτηση των νομών ατιμωρητί… ένας ζήτουλας επαίτης απαιτητικός των πάντων..

Κάθε χρόνο κατάληψη παραμονές εξετάσεων στα σχολεία και τα ΑΕΙ..

Κάθε Φεβρουάριο (Φλεβάρη ήθελα να πω στην κομμουνιστικά νεοελληνικιά γλώσσα) οι αγρότες αφήνουν ράθυμα τα καφενεία και με τρακτέρ που θα μπορούσαν να οργώσουν την μίση Κίνα καταλαμβάνουν τους δρόμους για να εκβιάσουν. Δείτε ψάξτε να βρείτε ένα κράτος στην Υδρόγειο που οι αγρότες κλείνουν με τα τρακτέρ τους τους δρόμους!!! Ενώ η χωρά εισάγει αγροτικά προϊόντα από την Κίνα, την Χιλή την Γερμάνια, την Πολώνια, την Ισπανία, την Ιταλία, την Βουλγαρία!!

 

Εισαγωγές Τομάτας (2014)

 Where_did_Greece_import_Tomatoes_from_in_2014-

Αθλία, δυστυχισμένα, ψυχωτικά, κατεστραμμένα άτομα καίνε ότι απέμεινε στην Αθήνα. Κάθε Δεκέμβριο ότι δεν πρόκαμαν καταστρέψουν στην «εισαγωγική» επέτειο της καθιερωμένης εορτής των δολοφονών..Της εγκληματικής συμμορίας της 17Ν. Αν συλληφθούν καταστρέφοντας γίνονται ήρωες.

Οι νέοι Βελουχιώτηδες και αποτελούν πρότυπα προς μίμηση μια παν-άθλιας κοινωνίας (ορά Ρωμανός.. το απαύγασμα των «αγωνιστών»

Τα ΜΜΕ μέχρι την επίσημη εγκαθίδρυση της 1ης φοράς Αριστερά (διότι ουσιαστικώς επί μονίμου βάσεως η πεζοδρομιακή αριστερά κυβερνά και η ανάπηρη διανόηση, αριστερής εκδοχής, του πολιτικά ορθού, διδάσκει και κατηχεί) στήριζαν, εκθείαζαν, αναμασούσαν την ιδεολογική διαστροφή και συμπλήρωναν την δια βίου μαθησιακή εμπέδωση των κρατικίστικων, κομμουνιστικών απόψεων.

Ούτως ώστε επετεύχθη τελικώς το ποθούμενο.. Ακόμη και ο αυτοαποκαλούμενοι δεξιοί τόσο λίγο να διαφέρουν με τους αριστερούς που είναι δύσκολο κάνεις πια να τους ξεχωρίσει. Μια μάτια στο οικονομικό πρόγραμμα της ΧΑ όπου ο κρατισμός, οι εθνικοποιήσεις = κρατικοποιήσεις των πάντων διατυμπανίζεται ως να είμεθα ΣΟΒΙΕΤ, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από εκείνο του ΚΚΕ, αρκεί για να σας πείσει.

Εν κατακλείδι, μια Ελλάς ογκανίζουσα ως αγελάς που δεν λέει να γεννήσει, έξωθι του αποξηραθέντος λειμώνος αγανακτισμένη και αγωνιζόμενη για την διατήρηση των προνομιών. Προνομιών που τόσα χρόνια απελάμβαναν όλες οι συντεχνίες ως «κατακτήσεις» αγώνων.. Δηλαδή εκβιασμών – ψηφοθηρίας – δωροδοκίας – χαρισματικών διατάξεων όλων των κυβερνήσεων χάριν της εναλλαγής των στην εξουσία εις βάρος των φορολογούμενων και των μελλοντικών γενεών με την πεζοδρομιακή χορωδία του μαϊντανού της αριστεράς…

Είναι σήμερα αποδεκτό ότι δυστυχώς σε πρωθυπουργικό επίπεδο (με φωτεινή εξαίρεση τον Κώστα Μητσοτάκη) κάνεις δεν εξήγησε στους «αγανακτισμένους» για να μην τους κακοκαρδίσει και χάσει την ψήφο τους ότι:

Οι συντάξεις, οι ασφαλιστικές καλύψεις, οι μισθοί των δημοσίων υπάλληλων και των ΔΕΚΟ προέκυπταν από εξωφρενικό κρατικό δανεισμό και υπέρογκους φόρους στον ιδιωτικό τομέα κι όχι από τις εισφορές των εργαζομένων του δημόσιου αφού οι δαπάνες υπελείποντο των παροχών σε μερικές δεκάδες δις ετησίως. Είχε πη ο Κωνστάντινος Μητσοτάκης ότι «οδηγούμεθα στο ΔΝΤ διότι κάνεις δεν θα μας δανείζει αν δεν νοικοκυρέψουμε την οικονομία μας» Αλλά ο κος Σαμαράς επέτυχε να τον ανατρέψει και οι επόμενες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ κυρίως αλλά και της ΝΔ του σιωπηλού ανιψιού εξακολούθησαν.

Στην υπερφορολόγηση λοιπόν, και στην χλιδή ζωής με δανεικά, ανετράφη, γαλουχήθηκε, ανδρώθηκε και παραμορφώθηκε ο σημερινός νέο έλληνας. Ένα άγαλμα ψευτομαγκιάς και οκνηρίας. Κρατικοδίαιτος αγωνιστής οικότροφος επιδοματο-εισπράκτορας. «Εργαζομενος» συντηρούμενος από τους φόρους του ιδιωτικού τομέα και τα δάνεια, όπως περίπου ο γραμματέας της Νεολαίας του Σύριζα που με θράσος χιλίων πιθήκων εξήγησε το δικαίωμα του να διορίσει το σοι του στο Δημόσιο ως ανταμοιβή των κόπων των προγονών του, δηλαδή της συμμετοχής των στα εγκλήματα του συμμοριτοπόλεμου… ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ..

Τώρα όμως ο έλληνας συναντά την Σφίγγα. Τα ψέματα τέλειωσαν είτε αδέξια αριστερή Κυβέρνηση είτε αριστερή δεξιά Κυβέρνηση αν δεν είναι λογική η οποία Κυβέρνηση και δεν λάβει τα αναγκαία και αναπόφευκτα μετρά ο ασθενής τετέλεσται.. Ρευστό γιοκ συμπατριώτες…. Τώρα όλοι αντιλαμβάνονται – όχι ίσως με την ιδία οξύνοια, αλλά όμως αντιλαμβάνονται – ότι η πραγματικότητα είναι οδυνηρή και κάνεις δεν μπορεί να ξεφύγει.

Η προκαταβολή φόρου 100% είναι άδικη και ηλίθια. Όχι όμως μόνο για τους αγρότες επειδή έχουν τρακτέρ για να κλείσουν τους δρόμους… αλλά για όλους. Όμως ο ΣΥΡΙΖΑ την επιβάλλει διότι αρνείται να μειώσει τις δαπάνες και μάλιστα προτίμα να δώσει αυξήσεις στους καλοθρεμμένους του Δημόσιου. Η μείωση στων συντάξεων επίσης είναι άδικη εάν δεν γίνεται με βάση την αναλόγια εισφορών και χρονών εργασίας αλλά αυθαιρέτως. Όμως γίνονται διότι η κρατικίστικη αριστερή κυβέρνηση επιμένει να διώχνει επενδυτές όπως στις Σκουριές διότι απεχθάνεται κάθε τι το ιδιωτικό που δημιουργεί ανάπτυξη λόγω κομμουνιστικής ιδεοληψίας που θέλει τα σοβιέτ κολχόζ …να παράγουν…

Εύχομαι να τους χορτάσουν οι ψηφοφόροι τους και να τους απολαύσει σύμπας ο ελληνικός λαός, που ακόμη παλιμπαιδίζει. Ο Χίτλερ χρειάστηκε περίπου 24 χρόνια για να καταστρέψει την Γερμάνια κα ο Στάλιν – λόγω μεγέθους κράτους – μια δεκαετία περισσότερο… με πολλαπλάσια θύματα στα Γκούλαγκ και στις αδελφές λαϊκές ..δημοκρατίες. Δίδυμα αδελφάκια που μισούνται θανάσιμα.. Νάζι!

Εμείς εδώ είχαμε την «κακή τύχη» να μας βοηθήσουν οι “δολοφόνοι” των λαών και φαίνεται εκτός από το “εδώ πολυτεχνείο” – δεν μάθαμε τίποτα άλλο. Μάλλον είμεθα ακόμη στο νηπιαγωγείο της ζωής προς την πραγματικότητα. Ίσως να «δούμε» και την 17Ν από το Εθνικό θέατρο στην κυβέρνηση, για να αντιληφθούμε. Δυστυχώς, αν δεν περάσουμε αυτό το τούνελ της πλήρους ανέχειας της καταστροφικής πενίας για να καταλάβουμε να πεισθούμε μονοί μας.. όσο και να μας λένε όσο και να μας γράφουν.. όσο και να μας εξηγούν, ο Νεοέλληνας θα βλέπει νεφελίμ, χερουβίμ, το ξανθό γένος, τον Παΐσιο, τις πολύτιμες γαίες.. και όλα τα σχετικά.. Θα φταίνε πάντα όλοι οι άλλοι πλην ημών..

Όμως, ειλικρινώς νομίζω ότι η λαϊκιά αριστερή κυβέρνηση προσφέρει στον Ελληνικό λαό το μάθημα που τόσο του χρειάζεται…

Διδάσκει ποια είναι η θεωρία (όχι) και ποια η πράξη (ναι).

Αποδεικνύει τα αυτονόητα και γνωστά. Τον νόμο της βαρύτητας, την παγκόσμια έλξη…

Σε εύληπτη γλωσσά και με πολλά παραδείγματα..

Το μέγα πλεονέκτημα αυτής της κυβερνήσεως είναι, ότι επειδή είναι αριστερή το αυτονόητο γίνεται επιτέλους πιστευτό αποδεκτό από τον Ελληνικό σοφό λαό… που την επέλεξε… κι έτσι αρχίζει κι εκείνος – ο πιο έξυπνος λαός του κόσμου – επιτέλους να κατανοεί τα αυτονόητα.  Ότι δηλαδή πρέπει κάποτε να παράγουμε για να ζήσουμε και όχι να ζούμε ο ένας εις βάρος τους άλλου με δανεικά ξένων…

Εύχομαι λοιπόν να παραμείνει στην εξουσία ο κος Τσίπρας έως ότου ολοκληρώσει το μνημόνιο πειραματιζόμενος και καταστρέφοντας εξ ολοκλήρου την χωρά – γιατί είναι κακή η εφαρμογή ανόητε – ώστε η συνεισφορά της κυβερνήσεως αυτής, δηλαδή το ΟΛΟΝ ΛΑΘΟΣ-ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ, να γίνει πλήρως κατανοητή στη πλειοψηφία των συμπατριωτών μας.

Είναι η μόνη λύση!!

 

Δείτε εδώ από που εισάγουμε λαχανά-μπρόκολα-κουνουπίδια!!!

 

 

 

Πηγή: gianniotis.blogspot.gr